“Un fil de cent anys”

17/juny/2022 | Notícia

L’Èlia es pregunta com pot ser que les marques de roba facin benefici amb preus tan baixos. I la resposta, diu, la troba al web de SETEM, gràcies a la Campanya Roba Neta.

Aquest és l’argument del curtmetratge escrit, dirigit, rodat, interpretat i muntat per l’alumnat de 4t ESO d’Ètica i Valors de l’INS Navarcles, dins del marc del Projecte Reacciona.

La finalitat del projecte és treballar la consciència social i la cultura de la pau mitjançant la realització d’un producte audiovisual. L’alumnat aprèn sobre cooperació i solidaritat, en un context d’aprenentatge i servei, així com tècniques del món audiovisual.

L’alumnat s’encarrega d’investigar, parlar amb persones expertes, buscar informació i traslladar-la en imatges per explicar la temàtica escollida. El Taller de Cinema posa tot el material tècnic i humà necessari per possibilitar l’elaboració de les obres audiovisuals.

En el moment d’escollir la temàtica, també trien una ONG que hi tingui relació. SETEM Catalunya i en especial la Campanya Roba Neta, ha tingut la sort de ser l’escollida per l’INS Navarcles.