SETEM CATALUNYA

Som un grup de persones
que ens movem per canviar el món.

Mou-te amb nosaltres per la justícia global!

SOM PERSONES QUE VOLEM CANVIAR EL MÓN!

El propòsit de SETEM Catalunya és combatre les injustícies del capitalisme globalitzat mitjançant la sensibilització, la denúncia i la mobilització de la ciutadania catalana, la solidaritat internacional i la promoció d’un model econòmic que posi els drets i les necessitats de les persones al centre.

SETEM Catalunya veu imprescindible una transformació social que superi el consumisme, l’individualisme i la competitivitat ferotge, i camini cap a les relacions basades en la distribució equitativa i sostenible dels recursos, l’apoderament social, polític i econòmic de les persones i col·lectius, la justícia social i l’equitat de gènere. Els eixos que ens mouen són:

DRETS HUMANS I INCIDÈNCIA

Campanyes de sensibilització i denúncia

Fem incidència política i empresarial en la defensa dels drets humans, laborals, i les sobiranies dels pobles. Exigim a les empreses l’aplicació de criteris ètics en les inversions, la transparència en les cadenes de subministrament, i el compliment dels drets laborals. Pressionem a les administracions perquè incorporin la compra pública socialment responsable.

ECONOMIES ALTERNATIVES

Promoció de models alternatius i finances ètiques

Impulsem i difonem les finances ètiques i models d’economia alternatius a la lògica capitalista. Defensem i promovem la comercialització justa al llarg de tota la cadena de producció, transformació i distribució. Fomentem el consum crític i responsable amb perspectiva de sobirania alimentària i de gènere. Participem en l’ESS, amb la finalitat de fer incidència política.

SOLIDARITAT I ENFORTIMENT ASSOCIATIU

Enfortiment associatiu Nord i Sud global

Fomentem el caràcter associatiu de l’entitat, impulsant la participació de voluntàries, activistes i la base social de SETEM Catalunya en la creació i desenvolupament de campanyes, projectes propis o altres accions perquè puguin apoderar-se i tenir un paper actiu en la presa de decisions dins l’entitat. Oferim un espai de trobada i acció col·lectiva per la denúncia, la incidència i el treball en xarxa al Nord i al Sud.

Actualitat

Mou-te i canviarem el món

Fes-te voluntària

Implica’t i suma esforços a les nostres campanyes i uneix-te al grup de voluntàries!

Fes-te sòcia

La col·laboració regular de les persones sòcies és la que ens permet mantenir la nostra independència i seguir treballant en les campanyes!

CONEIX LES NOSTRES CAMPANYES

El primer pas per canviar el món és ampliar el nostre coneixement sobre les realitats que viuen altres persones al Sud Global

PARTICIPA EN UN CAMP DE SOLIDARITAT

Un programa de formació sobre les desigualtats Nord-Sud, i una experiència de convivència i col·laboració amb organitzacions locals del Sud Global

APUNTA’T A UNA DE LES NOSTRES ACTIVITATS

Tallers, xerrades i esdeveniments ja programats amb els quals podràs aprendre, gaudir i compartir!

Formació EN COOPERACIÓ

Impartim formacions sobre consum responsable, transició ecosocial, els impactes de la indústria mòbil, tèxtil i més!

Les nostres campanyes

L’objectiu de les campanyes de SETEM Catalunya és combatre les injustícies inherents al capitalisme globalitzat i contribuir a construir un model econòmic que posi les persones i la vida al centre

Banca Armada

La Campanya Banca Armada és una iniciativa promoguda per diverses entitats, que va néixer per denunciar públicament les institucions bancàries que financen la indústria militar, amb l’objectiu de sensibilitzar i exigir unes polítiques ètiques i responsables socialment.

Electrònica Justa

La Campanya Electrònica Justa denuncia les vulneracions ambientals i laborals inherents a la indústria electrònica actual, i visibilitza i enforteix les alternatives existents en el marc de la Sobirania Tecnològica.

Roba Neta

La Campanya Roba Neta és una xarxa internacional d’ONGs, sindicats i organitzacions que treballa per millorar les condicions de les treballadores i els treballadors de la indústria global de la confecció.

... i molt més!

A Setem Catalunya denunciem les causes de la injustícia global i promovem alternatives per a la transformació social.

Descobreix més sobre els nostres Camps de Solidaritat, el nostre Catàleg de Serveis (tallers, formacions, exposicions) i altres campanyes d’incidència política pels Drets Humans, la Compra Pública Socialment Responsable, entre d’altres.

Vols estar al dia de les nostres activitats?

 
Subscriu-te al MOU-TE, el butlletí mensual de SETEM Catalunya, per estar al dia de tot el que fem!