Catàleg de serveis

Oferim tallers per a la Justícia Global, un Projecte d’Aprenentatge i Servei (APS), 4 monogràfics, jocs educatius en gran format, exposicions, cinefòrums, formació per a professorat i altres propostes, amb metodologia i continguts adaptat per a diferents edats i espais com escoles, instituts, biblioteques, fires i festes al carrer, etc.

Treballem temàtiques com el consum responsable, les vulneracions de drets laborals i mediambientals en la indústria del tèxtil i l’electrònica, les finances ètiques com a alternativa a la banca armada, la justícia de gènere, la sobirania alimentària i la transició ecosocial.

L’objectiu comú de les activitats és sensibilitzar sobre les causes estructurals de pobresa i desigualtats derivades del model de consum del Nord Global i que afecten sobretot el Sud Global, i donar a conèixer els valors de la Justícia Global, del consum responsable i de l’Economia Social i Solidària com a alternativa.

Feu clic per consultar el catàleg, on trobareu una descripció de cada activitat educativa, el públic destinatari i els seus objectius.