Campanyes

L’objectiu de les campanyes de SETEM Catalunya és combatre les injustícies inherents al capitalisme globalitzat i contribuir a construir un model econòmic que posi les persones i la vida al centre.

Les accions que s’inclouen en els nostres projectes són:

• Comunicació per la transformació social
• Mobilització social
• Incidència política i empresarial
• Cooperació amb organitzacions de defensa dels drets humans al nord i al sud
• Articulació i enfortiment de l’economia social i solidària
• Promoció del consum responsable i la compra pública socialment responsable

Les nostres campanyes

Banca Armada

La Campanya Banca Armada és una iniciativa promoguda per diverses entitats, que va néixer per denunciar públicament les institucions bancàries que financen la indústria militar, amb l’objectiu de sensibilitzar i exigir unes polítiques ètiques i responsables socialment.

Electrònica Justa

La Campanya Electrònica Justa denuncia les vulneracions ambientals i laborals inherents a la indústria electrònica actual, i visibilitza i enforteix les alternatives existents en el marc de la Sobirania Tecnològica.

Roba Neta

La Campanya Roba Neta és una xarxa internacional d’ONGs, sindicats i organitzacions que treballa per millorar les condicions de les treballadores i els treballadors de la indústria global de la confecció.

... i molt més!

A Setem Catalunya denunciem les causes de la injustícia global i promovem alternatives per a la transformació social.

Descobreix més sobre els nostres Camps de Solidaritat, el nostre Catàleg de Serveis (tallers, formacions, exposicions) i altres campanyes d’incidència política pels Drets Humans, la Compra Pública Socialment Responsable, entre d’altres.