Escola Setem

Hem engegat l’Escola SETEM,

amb un seguit de cursos, tallers i activitats adreçades a activistes i persones interessades sobre diferents temàtiques com les desigualtats del sistema actual i les alternatives de l’economia social i solidària. Presentem un catàleg de Serveis, de contingut variat i per a diferents públics, i oferim també serveis dirigits a la comunitat educativa i a l’entorn universitari.

Cursos i formacions

Xerrada 2

Tallers educatius i de sensibilització

Oferim tot un seguit de tallers i activitats adreçades a diferents públics amb la intenció de sensibilitzar sobre diferents temàtiques com ara les desigualtats del sistema actual i les alternatives de l’economia solidària. Les temàtiques són genèriques i específiques de diferents àmbits de consum, com ara els mòbils o la…
Foto A2.2. ApS Alumnat 2019

Aprenentatge i servei

Portem anys desenvolupant a diferents instituts de Barcelona un projecte d’ApS (Aprenentatge i Servei) de l'economia solidària que combina el treball dels missatges principals de les nostres campanyes amb un servei comunitari final.
IMG_7954

Escola d’activistes

L’Escola d’Activistes és un projecte de SETEM Catalunya que ofereix activitats formatives i sessions pràctiques per a persones compromeses amb la justícia global, la solidaritat i la pràctica d’alternatives
IMG_2679

Formació per Talleristes

SETEM disposa d’una borsa de talleristes per dinamitzar les diferents activitats del nostre catàleg de serveis (link a catàleg serveis PROVISIONAL previsió d’actualització el juny/juliol 2021) així com altres formacions en temes d’interès per SETEM Catalunya.