Curses escolars contra els residus

Organitzem curses escolars contra els residus tèxtils o electrònics! L’alumnat de 5è o 6è de Primària, podrà aprendre de manera interactiva sobre la reutilització i el reciclatge de roba o aparells electrònics, l’efecte que això té sobre les persones i el planeta, i tot plegat en un ambient de diversió. A més a més, tenen l’oportunitat de guanyar una fantàstica excursió escolar, 100% gratuïta! 

Les curses les organitza SETEM Catalunya i són possibles gràcies al suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030. Aquest any, la participació és completament gratuïta per a les escoles que s’hi apuntin.

Bases generals:

La cursa és per a classes de 5è o 6è de Primària

  • La mida màxima de cada grup és de 30 alumnes
  • L’ideal és que participi només un grup per cada escola
  • El nombre màxim de grups que hi poden participar és de 10, no us quedeu sense plaça!
  • El premi? Una fantàstica sortida escolar!

Durant el 2021 i el 2022, ja es van organitzar curses als Països Baixos i a França (Marsella), amb una gran acollida. Si us voleu fer una idea dels resultats que generen les curses, doneu un cop d’ull als resultats de Residus Tèxtils als Països Baixos. Cada edició ha estat un èxit i l’alumnat ha desenvolupat un gran sentit de la sostenibilitat, mantenint tot l’entusiasme durant les 4 setmanes de la campanya.

Apunteu-vos-hi! Si us voleu apuntar i/o teniu algun dubte, us podeu posar en contacte amb nosaltres a cursesresidus@setem.org.