Som Comerç Just i Banca Ètica a Tarragona

07/maig/2024 | Notícia

Un any més, amb motiu del mes del Comerç Just, el proper 17 de maig de 2024, el voluntariat de Tarragona de SETEM Catalunya organitza una jornada de sensibilització entorn a la importància del nostre consum, així com de les finances ètiques, oberta a tots els públics.

17h Lectura de manifest
18h Carrilló del Mercat Central i Contescontes infantils a càrrec de la Fundació Vicenç Ferrer “La princesa Daupradi”
18.30h Ball amb Pioneros del ritmo Tarraco
19h Contacontes infantil a càrrec d’Enginyeria sense Fronteres, “La Granoteta Auka”
20h Cloenda amb el grup Tarragoní Volcano Spring

Activitats permanents

  • Taller “Venta’t” a càrrec de Mans Unides
  • Exposició de Banca Armada amb SETEM “Negoci a les fronteres: militarització dels espais migratoris
  • Jocs infantils de Justícia Global amb SETEM
  • Espai de jocs sobre Banca Ètica i Comerç Just
  • Sorteig de productes i materials de Comerç Just

A més a més, el Dimecres 29/5 a les 17.30h, també podrem gaudir del Contacontes infantil “La sopa de pedres” amb Agus Farré, a la Biblioteca Municipal Pepita Ferrer de Torreforta.

Des de LaCoordi, aprofitem aquest mes del comerç just per insistir en que existeix un altre futur possible. Existeix un altre present possible. El comerç just fa més de 80 anys que demostra que existeix un altre forma de producció, comercialització i consum més equitativa, justa i transparent.

Com a consumidores, tenim poder per transformar el món a través del nostre consum quotidià, i també la responsabilitat d’exigir que les grans empreses i els governs assumeixin compromisos socials i ambientals.

Desenes de biblioteques de Catalunya s’han sumat al mes mundial del comerç just per oferir lectures i conta-contes sobre la temàtica per a grans i petites. Busca la que tinguis més a prop i endinsa’t en les lectures transformadores.

Aquest any s’han afegit molts centres educatius , que han tingut un Racó de Lectura de Comerç Just dins les seves biblioteques.

 En aquest mapa trobaràs totes les biblioteques també les activitats de comerç just que organitzen els mercats municipals.