Campanya Roba Neta: Fes-te mecenes de la ‘Guia per vestir sense esclavitud’

04/gen./2012 | Notícia

Des de la Campanya Roba Neta, que coordina SETEM a l’Estat Espanyol, volem publicar una guia que denunciï les pràctiques de Zara o el Corte Inglés i doni a conèixer l’existència d’alternatives. T’animem a ser mecenes d’aquest projecte de crowfunding amb aportacions a partir de 10 euros. Suma’t!

Necessitem la màxima independència per investigar les pràctiques d’empreses de moda globals amb rigor i sense que ens condicionin les institucions finançadores. Com a ciutadania podem construir un projecte de denúncia i proposta d’alternatives de roba.

La guia inclourà:

  • Informació actualitzada de les pràctiques de les principals empreses de moda europees: Inditex (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull & Bear…), Mango, Cortefiel, H&M, C&A, Levi’s…
  • Recollida i sistematització d’alternatives de consum de roba a l’Estat Espanyol. Botigues de segona mà, fabricants i dissenyadors/es locals, empreses de moda ètica, mercats d’intercanvi…

 

>>> Aporta 10 euros. El teu nom apareixerà en els agraïments de la versió impresa de la Guia.
>>> Aporta 15 euros. El teu nom apareixerà en els agraïments en la versió impresa de la Guia i t’enviarem un exemplar en paper de la Guia en finalitzar del projecte.
>>> Aporta 25 euros. El teu nom apareixerà en els agraïments a la versió impresa de la Guia. T’enviarem un exemplar en paper de la Guia a la finalització del projecte. Una subscripció de 2 anys a la Revista SETEM (semestral).
>>> Aporta 100 euros. El teu nom apareixerà en els agraïments a la versió impresa de la Guia. T’enviarem un pack de 10 guies en paper i una còpia del documental “L’últim en moda” (2008).

La Campanya Roba Neta (CRL) és una coalició internacional d’ONG, organitzacions de persones consumidores, sindicats i altres entitats que treballen per la defensa dels drets laborals en el sector tèxtil mundial.

Clica aquí. Fes-te mecenes del projecte.

Autor: Curtmetratge ’38’ de la Campanya Roba Neta / Cortometraje 38 de la Campaña Ropa Limpia.