Mou-te i canviarem el món

Aquest Nadal, encerta amb el Comerç Just!

31 desembre 2021

Cada any en aquestes dates es disparen de manera estratosfèrica les compres i el consumisme desaforat. Però també les reflexions sobre l’impacte que la nostra manera de consumir té en les persones i en el planeta.

Des de Federació SETEM, com a membre de la Coordinadora Estatal de Comerç Just, ens hem adherit a la campanya nadalenca que ha posat en marxa sota el lema «Encerta amb el Comerç Just».

Si ets de les persones convençudes que hi ha una forma diferent de consumir i de regalar, tenim molt en comú amb tu. Si vols apostar per valors com l’empatia, la solidaritat, el suport mutu i la co-creació d’oportunitats, les organitzacions de Comerç Just i de l’Economia Social i Solidària et donem moltes opcions per poder fer-ho.

A les botigues de Comerç Just t’esperem amb les portes obertes i un munt d’alternatives de regals sostenibles, originals, útils i solidaris. Moda ètica, alimentació ecològica, complements i bijuteria artesanals, decoració, jocs i joguines del món…les opcions són moltes! I amb totes tindràs la certesa de contribuir al respecte dels Drets Humans i a la protecció del medi ambient.

Malgrat a Setem Catalunya no tenim botiga física, sí que es poden adquirir productes de Comerç Just a través de la botiga on-line de la Federació, des de la qual es fan enviaments a tota la península.

Per a saber on està la teva botiga de Comerç Just més pròxima, també pots accedir al llistat de les botigues de les organitzacions de la Coordinadora estatal de Comerç Just per províncies.

Per Nadal, i tots els dies de l’any, #EncertaAmbElComerçJust !

¡Entre totes tot!

Inscriu-te en el nostre butlletí i comença a viure amb una solidaritat activa.​

Entre totes, tot!

Uneix-te a Setem per a ser partícip de les nostres campanyes i iniciatives. Construïm un món més just!

X