Recollida d’accions per les Juntes d’Accionistes 2022 – Campanya Banca Armada

15/febr./2022 | Notícia

La Campanya Banca Armada escalfa motors demanant la sessió de vot per participar a les Juntes d’Accionistes del 2022.

Aquest és un missatge especialment dirigit a les persones accionistes crítiques d’algun dels grans bancs convencionals de l’estat espanyol: BBVA, Banc Santander, CaixaBank i Banc Sabadell. Un any més, les entitats involucrades en la campanya Banca Armada participarem a les juntes generals d’accionistes d’aquestes quatre entitats per a denunciar les seves polítiques d’inversions en empreses d’armament. Per això, necessitem que persones crítiques que tinguin accions d’aquests bancs ens cedeixin el seu vot perquè puguem parlar en el torn de paraules el dia de la Junta General, representant a un sector crític de l’accionariat que no vol que els seus diners serveixin per a finançar el negoci de la guerra.

A més, també volem aconseguir participar a la junta de la Mútua Madrileña. Per això necessitem que els propis mutualistes vulguin assistir a la junta com a representants i amb el suport de la campanya.

Quin és l’objectiu?

Explicar davant el consell d’administració de les entitats financeres, les persones accionistes i els mitjans de comunicació algunes de les conseqüències derivades de la relació entre els bancs i la indústria d’armament, així com contribuir a la conscienciació de tota la societat.

Quan?

  • BBVA: 18 de març.
  • Sabadell: 24 de març
  • Santander: 01 d’abril
  • Caixabank: 08 d’abril

COM COL·LABORAR:

  • Si com a accionista d’una d’aquestes entitats i no aproves la seva política d’inversions en la indústria armamentista, pot cedir-nos les teves accions perquè intervenim també en el teu nom el dia de la junta.
  • Per a cedir-nos el teu vot, ens ha d’enviar la delegació de vot original signada almenys 10 dies abans de la junta d’accionistes del teu banc, deixant en blanc el nom de la persona que assistirà a la junta. Enviar per correu postal a:

SETEM Catalunya, c/ Bisbe Laguarda, núm. 4, 08001 Barcelona