Mou-te i canviarem el món

Ens unim a la campanya per la regularització de persones migrants

3 juny 2022

Des de SETEM Catalunya ens unim a la campanya per la regularització extraordinària de persones migrants a Espanya. T’animem que sumis la teva signatura a aquesta Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que pretén sumar 500.000 signatures.

L’objectiu d’aquesta iniciativa legislativa popular, batejada amb el nom “Esenciales”, és aconseguir que es debati al Congrés dels Diputats la proposta i obtenir la regularització de 500 mil persones.

Per què essencials?
Actualment, a l’estat espanyol resideixen en situació administrativa irregular entre 390.000 i 470.000 persones, una tercera part de les quals serien joves menors d’edat. Això és degut, principalment, al fet que els criteris i el procediment d’accés a la residència són altament restrictius, burocràtics i lents.

Aquestes persones són part de la societat i exerceixen treballs essencials, però no poden llogar un pis, ni signar un contracte o tenir una targeta sanitària. Tot i no tenir els drets més bàsics, se’ls anomena essencials.

*L’Espai Arcadi Oliveres de Lafede.cat (Carrer de les Tàpies 1-3, Barcelona) és un punt de recollida de signatures per la ILP de #RegularizaciónYa!

¡Entre totes tot!

Inscriu-te en el nostre butlletí i comença a viure amb una solidaritat activa.​

Entre totes, tot!

Uneix-te a Setem per a ser partícip de les nostres campanyes i iniciatives. Construïm un món més just!

X