Mou-te i canviarem el món

AGO 2021

2 Juliol 2021

El passat 12 de juny vam celebrar l’Assemblea General Ordinària del 2021. Vam poder realitzar-la de manera presencial i en línia simultàniament, perquè totes les sòcies de SETEM poguessin escollir el format que els resultés més còmode donat el context de pandèmia.  

Es va aprovar la memòria d’activitats del 2020 i es va llegir l’informe crític de Junta. També es va aprovar l’estat de comptes de 2020, i el pressupost i les activitats de 2021.

La Junta directiva va proposar una remesa extraordinària a les sòcies, per fer front a la reducció del finançament rebut per part de l’administració pública donada la situació de pandèmia. Les sòcies van poder resoldre els dubtes sobre per què no s’han atorgat a SETEM algunes subvencions pel 2021, i van aprovar aquesta remesa per tal que SETEM pugui tirar endavant campanyes com Roba Neta o Electrònica Justa, insígnies de la visió i treball d’incidència i sensibilització de SETEM.

En aquesta Assemblea, es van fer canvis a l’equip de Junta Directiva. Vam acomiadar a Jaume Osete, que va tornar a entrar a Junta com a vocal fa un any per donar un cop de mà quan l’entitat passava per moments difícils. Vam poder agrair-li la seva implicació i ajuda. Gràcies, Jaume!

Després, les sòcies van aprovar l’entrada de Núria Árboles a l’equip de Junta, com a nova vocal. Moltes gràcies per la iniciativa i energia nova que ens portes Núria!

La jornada va acabar amb un dinar vegà, al pati de Can Ricart, respectant les mesures de seguretat per la covid-19. Moltes gràcies també a Can Ricart per cedir-nos l’espai!

Podeu llegir la Memòria D’activitats 2020 aquí.  

¡Entre totes tot!

Inscriu-te en el nostre butlletí i comença a viure amb una solidaritat activa.​

Entre totes, tot!

Uneix-te a Setem per a ser partícip de les nostres campanyes i iniciatives. Construïm un món més just!

X