L’Aplec dels Vents (8 octubre)

19/set./2022 | Notícia

Estem organitzant una retrobada d’excampistes, sòcies, voluntàries i amigues de SETEM Catalunya. Volem reunir la base social de l’entitat en un dia festiu, amb paella, vermut, música i activitats per viure l’essència de SETEM.

En aquest Aplec dels Vents, Mª Pau Trayner i Vilanova, Rosa Cañadell Pasqual i Mª Antonia Sabater Montserrat compartiran la història dels inicis dels Camps de Solidaritat.

Els Camps de Solidaritat han estat sempre l’essència de SETEM. Els Vents del Sud han fet virar el rumb de la vida de moltes persones, per les quals hi ha un abans i un després de viure l’experiència de Camps. Arran de la pandèmia, vam aturar Camps però se’ns presenta l’oportunitat d’engegar-los de nou el 2023, i volem aprofitar l’ocasió per trobar-nos i tornar a fer bategar l’esperit dels Camps de Solidaritat.

Un cop omplert el formulari, heu de comprar el tiquet pel dinar. Podeu comprar-lo a l’oficina de SETEM (c/ Bisbe Laguarda, 4, de dilluns a dijous de 9h-16h) o bé fer una transferència a: ES04 1550 0001 2600 0525 0329 (Fiare Banca Ètica) amb el concepte: “Aplec+nom i cognoms“.

Preu: 10€ per persona. El tiquet inclou beguda, paella vegana, postres/cafè, i els diners van íntegrament destinats a les entitats solidàries que oferiran aquests serveis.

  • Vermut a càrrec de Kakúaa, associació que treballa amb persones amb discapacitats físiques o mentals.
  • Paella vegana a càrrec d’El Refugi, espai comunitari alliberat del barri de Sants-Badal.
  • Postre i cafè a càrrec d’Emergència Frontera Sud, col·lectiu pels drets de persones migrants i refugiades.

Ens veiem el dissabte 8 d’octubre,
SETEM Catalunya