Com inscriure's

Les inscripcions per als Camps de Solidaritat acostumen a obrir-se al gener i tancar a l'abril. Tanmateix, donada la situació de pandèmia global, el programa de camps està temporalment inactiu, i no hi ha encara una data de reobertura de les inscripcions.

Les places són limitades, de manera que si tens clar que vols participar i alguna destinació de preferència, l'ideal és que, un cop reactivem el programa, vagis a una de les primeres sessions informatives i facis l'entrevista el més aviat possible.

Estem ultimant els preparatius per a la tornada dels Camps de Solidaritat l'any 2022. En breu donarem més notícies!

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

El període d’inscripcions per participar als Camps de Solidaritat està temporalment tancat a causa de la covid-19

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

– Tenir més de 18 anys.
– Disponibilitat per participar en les jornades formatives prèvies al viatge.
– Ser sòcia de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te soci/sòcia mínim durant l’any que dura l’activitat). 

QUÈ HAS DE FER SI ET VOLS INSCRIURE

1) Assisteix a una sessió informativa per conèixer més a fons els programa de Camps i les condicions per participar-hi. Consulta les dates i les localitats aquí. 

2) Omple el formulari d’inscripció als Camps de SolidaritatÚnicament si has assistit prèviament a una sessió informativa.

3) Fes una entrevista personal. Després d’assistir a una sessió informativa i omplir el formulari d’inscripció, concertarem un dia i hora per a una entrevista personal. Aquesta reunió es pot concretar el mateix dia de la sessió informativa, trucant-nos els matins de 10 a 14h al telèfon: 93 4415335 (ext. 24) o contactant-nos a aaltes@setem.org

INICI D’ACTIVITATS 

A  finals de març, SETEM comunicarà per e-mail la composició dels grups corresponents a cada Camp de Solidaritat. Les places són limitades!

CRITERIS DE PARTICIPACIÓ

Consulta aquí els criteris de participació als Camps de Solidaritat de SETEM Catalunya.

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.