Estudi sobre la gestió de menjadors a les universitats públiques de Barcelona

OPCIONS i SETEM han realitzat conjuntament un estudi sobre els impactes econòmics, socials i ambientals en la gestió dels menjadors a universitats públiques de Barcelona. 

L’estudi, finançat per l’Ajuntament de Barcelona, pretén identificar els vincles existents entre els processos de compra i contractació pública, i els impactes negatius quant a drets humans, ambientals i socials associats a la restauració.

Per assolir l’objectiu de la recerca, s’ha aplicat l’ISO-26000, referent internacional de responsabilitat social, a quatre licitacions d’universitats públiques (UPF, UPC, UB, UAB), així com a tres productes de consum habituals en concret (plàtan, tonyina, i sucre).

Si voleu consultar el resum executiu, el podeu trobar tant en català com castellà. Si voleu entrar en detall, podeu consultar l’estudi complet, només disponible en català.

Finalment, volem agrair a totes aquelles persones, entitats i administracions que durant aquests mesos han col·laborat i ajudat a tirar endavant aquesta recerca. 

SETEM i OPCIONS