Homenatge a València a l’activista i pacifista Arcadi Oliveres, referent pels moviments socials valencians

04/May/2022 | Noticia

El pròxim dijous 5 de maig, València acollirà un acte d’homenatge al referent en l’activisme pacifista i per a la justícia global que ens va deixar ara fa un any, Arcadi Oliveres.

L’acte comptarà amb una conferència de Carlos Taibo, escriptor i professor de Ciència Política i de l’Administració a la Universitat Autònoma de Madrid, expert en geopolítica i transicions contemporànies a Europa central i oriental. Amb el títol “Guerra, militarització, crisi… col·lapse”,

Taibo oferirà elements per fer una anàlisi crítica de la situació de conflictologia actual, des de la deriva militaritzadora, passant per les crisis actuals, el conflicte a Ucraïna, fins al col·lapse.

L’acte acollirà també el passe d’un documental sobre la vida i tasca d’Arcadi i un recull de les propostes pacifistes per a la transformació cap a un món desarmat i desmilitaritzat que va deixar-nos com a llegat en el seu darrer llibre “Paraules d’Arcadi”.

L’acte commemoratiu, organitzat pel Centre Delàs d’Estudis per la Pau i Setem CV, tindrà lloc a les 18:00 hores al Centre del Carme · Cultura Contemporània (CCCC). 

T’indiquem una aproximació de l’horari de l’acte perquè et pugues organitzar, si no pots vindre a tot:

18h-19.15h. Conferència Carlos Taibo
19:15h-19:45h. Pausa_trobada
19:45h-20:45h. Vídeo i “Paraules d’Arcadi” 

Centre del Carme · Cultura Contemporània (CCCC).https://goo.gl/maps/V4SU1rXRMakeJVo6A