Maig 2015 Si no pots veure aquest butlletí clica aquí

Associa't!  Nl Link Header


Vine a la festa!

El proper dissabte 9 de maig de 10h a 14h a la Plaça dels Àngels (Barcelona) celebrem l'acte central de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Hem preparat un munt d'activitats per a tots els públics: una desfilada reivindicativa, el passi del documental Les Costures de la Pell, tallers de costura de supervivència, recollida i botiga de roba de segona màtallers infantils, exposicions...no t'ho pensis més i suma't-hi!

 

A més, recorda que la Festa se celebra a més de 30 municipis d'arreu del territori. Un maig en què tindrem moltes oportunitats de visibilitzar alternatives!
L'alumnat de l'INS Montjuïc posa les seves xinxetes al mapa

El projecte d'ApS sobre Economia Social i Solidària que estem duent a terme a l'INS Montjuïc està a punt de començar la fase de Servei! Durant el mes de maig, es faran entrevistes a botigues i entitats del barri de Sants i després es mapejaran aquelles que compleixin els criteris d'ESS a la web Pam a Pam.

Nl More


Un hospital és el primer afiliat holandès a Electronics Watch

El projecte de compra pública Electronics Watch -liderat des de SETEM amb la col·laboració de diverses organitzacions europees- suma un altre afiliat, la UMCU d'Utrecht. Doble notícia: es tracta del primer hospital que s'afilia a EW i també del primer afiliat holandès.

Nl More


SETEM a tot el terrritori!

Iniciem una nova crida de voluntaris per aconseguir que la nostra entitat arreli a tot el territori català! Per fer-ho, necessitem saber on sou i què us engresca per organitzar-nos i canviar el món a través d'accions locals vinculades a projectes globals! Si tens ganes de participar-hi, respon aquest formulari.

Nl More


Trobada 0 dels Camps de Solidaritat superada amb èxit

Dissabte 25 d'abril vam dur a terme la Trobada 0 dels Camps de Solidaritat d'enguany: 130 participants, a banda de l'organització, vam compartir una jornada plena d'emocions, aprenentatges i reptes. Hem preparat un petit recull de fotos!

Nl More


Nous avantatges per desgravar la quota de soci en la declaració de la renda

Els socis i sòcies de SETEM són la base de l'energia de l'entitat i també les persones que fan possible bona part dels projectes transformadors que duem a terme. Ara, amb la reforma fiscal, ha augmentat la desgravació que la quota permet en la declaració de la renda. Informa-te'n!

Nl More


Una assemblea més i un nou curs per endavant!

Dissabte 18 d'abril vam celebrar l'assemblea de socis i sòcies de SETEM, per votar la memòria i el tancament econòmic del curs passat, així com el pressupost i els projectes de futur de l'entitat. 

Nl More

  Activitats i propostes

Festes del Comerç Just i la Banca Ètica aquest mes:

8 de maig

El Prat de Llobregat, Alguaire,

9 de maig

Barcelona: Sant Andreu, Eixample i Sarrià; Sant Cugat del Vallès, Banyoles, Tremp.

10 de maig

Tremp, Molins de Rei, La Selva del Camp.

23 de maig

Mataró, Sabadell, Calella, Cerdanyola del Vallès, Girona.

13 de maig

Manlleu.

15 de maig

Balaguer, Manlleu.

16 de maig
Esplugues de Llobregat, Sitges, Àger.

17 de maig

Montcada i Reixac.

18 de maig

Oliana.

29 de maig

Sort.

30 de maig

Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Tarragona, L’Ampolla, Cervera.

31 de maig

Sant Quirze del Vallès.

Activa't Proposta del mes

Samarretes sense patró!

Özgür Kazova (Kazova Lliure) és la primera fàbrica del tèxtil autogestionada d'Istanbul. Aquesta cooperativa és una experiència de la lluita de la gent treballadora i el moviment ciutadà format arran de la resistència del parc Gezi (Taksim, Istanbul).

Fa pocs dies que han arribat a Barcelona amb l'objectiu de contribuir a la consolidació de ponts entre els moviments de Catalunya i Turquia. Per començar, han posat a la venda 120 samarretes! Pots aconseguir la teva aquí!

Nl More

Associa't a SETEM!

Si no vols rebre més missatges, clica aquí.
Aquest e-butlletí s'envia a 8.150 persones.
Ajuda'ns a fer difusió! Reenvia aquest correu als teus contactes
Segueix-nos a:  

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 del 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal, i de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç electrònic, SETEM garanteix la confidencialitat i la seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal. La teva adreça de correu electrònic entrarà a formar part de la nostra base de dades i formarà part d’un fitxer automatitzat confidencial i per a ús exclusiu de SETEM. Tens dret a comprovar-la, modificar-la o cancel·lar-la quan vulguis, pots fer-ho mitjançant el correu electrònic a administracio@setem.org.