El acceso a la información y la reflexión personal son los primeros pasos para generar implicación en la construcción de un mundo más justo.


A. FORMACIÓ UNIVERSITÀRIA

A1. COMUNICACIÓ DIGITAL PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL
Curs on line d'especialització SETEM-UOC
Inscripcions tancades per a l'edició d'octubre 2016-febrer 2017
Preu: 1.125 euros (s'aplicarà 10% de descompte a socis/es de SETEM)

A2. CURS D'ESPECIALITZACIÓ en COOPERACiÓ, DESENVOLUPAMENT i INNOVACIÓ SOCIAL a la URV
Inscripcions tancades per a l'edició de tardor 2016 
És semipresencial, amb una durada de 280 h (30 ECTS).
Preu: 1250 €

Pots subscriure't al nostre butlletí electrònic per estar al dia de l'actualitat de la nostra oferta formativa i altres activitats que realitzem.

 

B. SERVEIS PER A LA COMUNITAT EDUCATIVA

B1. Curs d’Aprenentatge Servei sobre Economia Social i Solidària per a docents: L'ApS de l'Economia Solidària

Es tracta d’un curs semi-presencial de 30  hores, 18 hores presencials repartides en 6 sessions i 12 hores de treball personal, reconegut pel Departament d’Ensenyament, que iniciarà a l'abril i finalitzarà al juny. Si ets docents de secundària o batxillerat i vols dur a terme un projecte d’APS per treballar l’Economia Solidària al teu institut, ara tens l’oportunitat d’aprendre com fer-ho i descobrir eines i recursos que t’ho posaran fàcil. Més informació i inscripcions aquí.

B2. Tallers educatius i de sensibilització sobre consum responsable de SETEM Catalunya

Oferim tot un seguit de tallers i activitats adreçades a diferents públics amb la intenció de sensibilitzar sobre diferents temàtiques com ara les desigualtats del sistema actual i les alternatives de l’economia solidària. Les temàtiques són genèriques i específiques de diferents àmbits de consum, com ara els mòbils o la roba. Podeu consultar-lo aquí.