Una de les millors formes de conèixer-nos i participar de forma activa en el nostre projecte és l'opció d'unir-te al nostre equip de centenars de persones voluntàries. 

Aquestes són les propostes de voluntariat que tenim actualment:

Xinxetes Taronges (Pam a Pam)
Proximitat comerç just, sostenibilitat, transparència...vols participar a Pam a Pam, el mapa col·laboratiu de Catalunya que mostra punts de consum responsable i economia solidària i fomentar així una economia alternativa que col·loqui la persona al centre? Contacta amb hola@pamapam.org.

Grup d'activistes Campanya Roba Neta
Si vols sumar esforços per denunciar les injustes condicions laborals del sector tèxtil al Sud, perpetrades per les grans multinacionals que s'enriqueixen cada vegada més...uneix-te al grup d'activistes Roba Neta. Contacta amb info@robaneta.org.

Grup d'activistes campanya Banca Armada
El grup d'activistes de la Campanya Banca Armada es mobilitza amb força en contra de les inversions dels principals bancs estatals en la indústria armamentista, així com per difondre les finances ètiques. Si vols formar-hi part, omple el formulari aquí.

Equip de comunicació per al canvi social
La comunicació és clau per a fer possible la transformació social. Busquem persones voluntàries que ens ajudin amb el disseny gràfic (tríptics, cartelleria, e-mailings, etc.), la dinamització de la pàgina web i les xarxes socials, la relació amb els mitjans de comunicació i l'edició de vídeos.
>>> Anima't i passa't a la comunicació transformadora! Contacta'ns a comunicacio@setem.org.

Camps de Solidaritat
Participa al Consell de Camps! Les persones voluntàries del Consell de Camps de Solidaritat planifiquem l'activitat, fem difusió dels Camps arreu de Catalunya i entrevistes als participants, preparem la formació "Apropar-te al Sud", estem en contacte amb les Contraparts del Sud, realitzem avaluacions... en definitiva, estem plenament implicats en totes les etapes i les decisions relatives a l'activitat.Si has fet un Camp i vols participar-hi, suma-t'hi!
>>> Escriu-nos a camps@setem.org

Delegacions territorials: 
Vols formar part de les nostres delegacions a Tarragona, Sitges o Igualada? Contacta'ns i t'explicarem com ens organitzem i com pots formar-ne part:
voluntariat@setem.org

 

Si no tens clar on participar o vols més informació, escriu-nos a voluntariat@setem.org, serà un plaer parlar amb tu!

Foto: El voluntariat és la força de SETEM. Participants del Camps de Solidaritat 2011 a la trobada Vents del Sud

Foto: Activistes de campanyes a la trobada Enlazando Alternativas. Madrid, 2010

Foto: Exposició Vents del Sud 2011