Aquí trobaràs les nostres darreres publicacions i la revista SETEM.

 • 07/04/2014

  Experiències d'èxit en Compra Pública Socialment Responsable

  Basat en set casos d'estudi, aquest informe descriu com la despesa pública pot ser utilitzada per a generar millores per a les persones treballadores en les cadenes de subministrament globals. L'estudi ha estat publicat en el marc del projecte europeu Landmark, en el qual hi participa SETEM Catalunya.

  Veure Document | Mida 1.1 MB

 • 31/03/2014

  Salaris dignes. El salari que paguen les marques a les persones que confeccionen la nostra roba és suficient com per pagar-se la vida?

  La Campanya Roba Neta, que coordina SETEM a l'Estat Espanyol, presenta "Salaris Dignes", un estudi en profunditat sobre el que estan fent 50 de les marques més importants d'Europa, entre elles tres espanyoles (Desigual, Mango i Inditex) per garantir que les treballadores que elaboren les peces que venen rebin un salari digne. Aquest estudi demostra la distància que es troben les empreses per garantir aquest dret fonamental.

  Veure Document | Mida 2.5 MB

 • 05/11/2013

  Electrònica 'Low Cost': Estudi de les condicions laborals de quatre proveïdors de Dell a la Xina

  Aquesta investigació de DanWatch, amb el suport de SETEM, descriu les condicions laborals de quatre fàbriques proveïdores de la marca Dell a les províncies xineses de Guangdong i Jiangsu. Les vulneracions dels drets laborals descobertes vulneren els principis de l'OIT, la legislació laboral xinesa, els criteris de l'Electronic Industry Citizen Coalition (EICC) i les mateixes normes de Dell.

  Veure Document | Mida 531.8 KB

 • 19/09/2013

  Guia per vestir sense treball esclau

  Aquesta publicació pretén donar resposta a les inquietuds de totes aquelles persones consumidores i consumidors que es qüestionen què s'amaga darrere de les etiquetes de roba que s'acumulen en els nostres armaris. Ha estat possible gràcies a 256 mecenes que han col·laborat en el primer projecte de finançament col·lectiu - crowdfunding- de la Campanya Roba Neta.

  Veure Document | Mida 1.2 MB

 • 01/08/2013

  Enfoca els teus diners: Invitació a les finances ètiques

  Edició i coordinació: Campanya Demana Banca Ètica.
  Autoria: FETS
  Esperem que aquesta guia t'ajudi a apropar-te a les entitats de finances ètiques i, així, aconseguir que els nostres diners puguin servir per empènyer la societat cap a realitats més justes, sostenibles, solidàries i humanes.

   

  Veure Document | Mida 4.0 MB