L’accés a la informació i la reflexió personal són els primers passos per generar implicació en la construcció d’un món més just.

 

A. FORMACIÓ UNIVERSITÀRIA

A1. COMUNICACIÓ DIGITAL PER A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL
Curs on line d'especialització SETEM-UOC, amb possibilitat de fer pràctiques a diferents organitzacions de Lafede.cat
Octubre 2018-febrer 2019
Preu: 1.110 euros (s'apliquen descomptes per a sòcies de SETEM)

A2. MÀSTER en COOPERACiÓ, DESENVOLUPAMENT i TRANSFORMCIÓ SOCIAL a la URV
És semipresencial, edivendres de 17 a 21 h i dissabtes de 10h a 14h del 26 d'octubre de 2018 al 30 d'octubre de 2019 (60 ECTS).
Preu: 3000 €

Pots subscriure't al nostre butlletí electrònic per estar al dia de l'actualitat de la nostra oferta formativa i altres activitats que realitzem.

 

B. SERVEIS PER A LA COMUNITAT EDUCATIVA

 

B1. Curs d’Aprenentatge Servei sobre Economia Social i Solidària per a docents: L'ApS de l'Economia Solidària.

Es tracta d’un curs semi-presencial de 30  hores, 18 hores presencials repartides en 6 sessions i 12 hores de treball personal, reconegut pel Departament d’Ensenyament, que s'iniciarà a l'abril i finalitzarà al juny. Si ets docent de secundària o batxillerat i vols dur a terme un projecte d’APS per treballar l’Economia Solidària al teu institut, ara tens l’oportunitat d’aprendre com fer-ho i descobrir eines i recursos que t’ho posaran fàcil. Més informació i inscripcions aquí.

B2. Tallers educatius i de sensibilització sobre consum responsable de SETEM Catalunya

Oferim tot un seguit de tallers i activitats adreçades a diferents públics amb la intenció de sensibilitzar sobre diferents temàtiques com ara les desigualtats del sistema actual i les alternatives de l’economia solidària. Les temàtiques són genèriques i específiques de diferents àmbits de consum, com ara els mòbils o la roba. Podeu consultar-lo aquí.