Passa a un altre nivell d'acció i implicació i associa't a SETEM! Si vols donar-nos el teu suport i el teu compromís et convidem a que et facis soci o sòcia.

Tu pots fer que ens moguem més i millor per canviar el món. Per a nosaltres és vital la teva col·laboració, ja que a més d'afavorir la nostra independència, qualsevol adhesió en aquesta línia ens permet fer més i arribar més lluny en el nostre propòsit de construir un món més just i equilibrat.

Actualment ens donen suport més de 1.000 persones sòcies. Si t'associes a SETEM et mantindrem puntualment informat de tota la nostra actualitat i et farem partícip directe de les diferents campanyes, iniciatives i activitats que es vagin programant.

La quota mínima per fer-se sòcia és de 33€ euros trimestrals. La suma d'esforços permet que duem a terme els Camps de Solidaritat, la Campanya Roba Neta, el projecte Pam a Pam, ApS als instituts, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica...tot per sensibilitzar la ciutadania i treballar per un món millor.

Mou-te amb nosaltres i canviarem el món!

Dades personals
  

La teva col·laboració

Forma de pagament

Dades bancàries
Com ens has conegut?