Una de les millors formes per implicar-se a canviar el món és ser voluntari o voluntària d'una organització.

Aquestes són les propostes de voluntariat que tenim per aquesta edició 2019, les anem actualitzant quan hi ha noves necessitats, així que estigues atent/a!

Consell de Camps i comissions de Camps
Som un grup participatiu de voluntaris i voluntàries que treballem per fer que els Camps de Solidaritat siguin una realitat cada any. Més informació aquí

Equip de Pam a Pam
Forma part de l'equip de Pam a Pam, el mapa col·laboratiu del consum responsable a Barcelona. Som persones que no creiem en la Barcelona consumista: Busquem punts de consum i producció responsable i els introduïm al web per a que tu els trobis. Suma’t-hi! 
>>> Si estàs interessat/da, contacta'ns a hola@pamapam.org

 

Grup d'activistes de la Campanya Roba Neta

El nostre grup d'activistes surt al carrer i reivindica, a través de performance i altres accions directes, unes millors condicions laborals per les persones que confeccionen la nostra roba així com denuncia la situació d'explotació laboral i vulneració de Drets Humans en la que es troben les treballadores de gran multinacionals del sector de la confecció de l'estat espanyol.

>>> Si estàs interessada a formar part del grup d'activistes contacta'ns a xdominguez@setem.org


Equip de comunicació transformadora
La comunicació és clau per a fer possible la transformació social. Busquem persones voluntàries que ens ajudin amb el disseny gràfic (tríptics, cartelleria, e-mailings, etc.), la dinamització de la página web i les xarxes socials, la relació amb els mitjans de comunicació i l'edició de vídeos.
>>> Anima't i passa't a la comunicació transformadora! Contacta'ns a comunicacio@setem.org o truca al telèfon 934415335 (ext.103).

Delegacions i grups locals de Tarragona, Berga, Lleida i Girona
Vols formar part de les nostres delegacions? Anima't! Contacta'ns i t'explicarem com ens organitzem i com pots formar-ne part:
girona@setem.org

tarragona@setem.org
Altres delegacions: camps@setem.org

Vols fer voluntariat o les teves pràctiques a la nostra seu?
Si et ve de gust treballar de manera voluntària amb una dedicació horària continuada o realitzar les teves pràctiques al departament de Camps de Solidaritat, contacta'ns i t'explicarem com pots formar-ne part! tvidal@setem.org

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Foto: Acció de carrer de la campanya Roba Neta pel Black Friday

Foto: Acció de carrer de la campanya Banca Armada

Foto: Trobada de les xinxetes Pam a Pam