Cada estiu, SETEM Catalunya t'ofereix un programa de Camps de Solidaritat a diferents països de l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i l'Àsia. L'edició 2020 t'ofereix 13 destinacions diferents per escollir.

3 continents, 13 països. Al programa anual de Camps de Solidaritat hi trobaràs una breu descripció de cada Camp, de l'organització local d'acollida i de la tasques en què habitualment participeu. Aquesta informació permetrà orientar-te en la teva preferència.

Durant l’entrevista personal amb l’equip de preparació dels Camps de SETEM et demanarem que ens assenyalis quatre Camps als quals t’agradaria participar. Una vegada finalitzat el procés de selecció i entrevistes et designarem un dels Camps de la teva elecció en funció de les característiques de la organització local, de la composició del grup i de les expectatives que hagis manifestat durant l’entrevista.

És important que tinguis certa flexibilitat a l’hora d’acceptar un destí o un altre, ja que el més important en aquesta experiència no és tant el lloc ni el país on aniràs, sinó l’oportunitat de conèixer de prop una realitat diferent a la que vius habitualment i fer-ho de la mà d’una organització a través de l’acolliment dels seus membres i de les famílies que hi estan més vinculades.

Consulta les destinacions en el mapa dels Camps de Solidaritat o bé el llistat per continents:

Llistat per continents:

 

 

Foto: Camp de Solidaritat a Argentina