Som un grup participatiu de voluntaris i voluntàries que treballem per fer que els Camps de Solidaritat siguin una realitat cada any.

CONSELL DE CAMPS
Les persones voluntàries del Consell de Camps de Solidaritat som el nucli motor dels Camps de Solidaritat. Planifiquem l'activitat, fem difusió dels Camps arreu de Catalunya, fem entrevistes als nous participants, preparem els grups, escollim als i les coordinadores, revisem els Camps i valorem la possibilitat d'incorporar-ne de nous...en definitiva, estem plenament implicats en totes les etapes i les decisions relatives a l'activitat i intentem millorar-la any rere any.

COMISSIONS:
Els pètals són les petites comissions que treballen per la correcta planificació i execució de totes les fases dels Camps de Solidaritat. Els i les voluntàries poden participar segons els seus interessos en el següent ventall de pètals:

- Comissió de Formació: preparació dels continguts de la formació "Apropar-se al Sud" (1a fase)

- Comissió de la 3a fase: preparació dels continguts de les trobades després del viatge. Com podem implicar-nos en la construcció d'un món millor? (3a fase)

- Comissió de Comunicació: ens encarreguem de fer difusió de tot allò que tingui a veure amb els Camps. Dinamitzem les xarxes socials i participem d'altres activitats com gravar vídeos o fer d'actors i actrius dels mateixos.

- Comissió de Sessions informatives: els voluntaris i voluntàries d'aquest pètal són les encarregades de fer de testimonis a les sessions informatives per tal d'explicar la seva vivència al Camps i engrescar als i les interessades a viure aquesta experiència.

Si has fet un Camp i vols participar-hi, suma-t'hi! Escriu-nos a camps@setem.org.