Les inscripcions per als Camps de Solidaritat 2020 s'obriran el 22 de gener i es tancaran a principis d'abril. Les places són limitades, de manera que si tens clar que vols participar i alguna destinació de preferència, l'ideal és que vagis a una de les primeres sessions informatives i facis l'entrevista el més aviat possible. Registra't per assistir a una de les sessions informatives a través del següent enllaç

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ
El període d'inscripcions per participar als Camps de Solidaritat s'obrirà el proper 22 de gener de 2020 i romandrà obert fins a principis d'abril (places limitades).

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
- Tenir més de 18 anys.
- Disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.
- Ser sòcia de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te soci/a mínim durant l'any que dura l'activitat). 

QUÈ HAS DE FER SI ET VOLS INSCRIURE 

1) Assisteix a una sessió informativa per conèixer més a fons els programa de Camps i les condicions per participar-hi. Consulta les dates i les localitats aquí. 

2) Omple el formulari d'inscripció als Camps de SolidaritatÚnicament si has assistit prèviament a una sessió informativa.

3) Fes una entrevista personal. Després d’assistir a una sessió informativa i omplir el formulari d'inscripció, concertarem un dia i hora per a una entrevista personal. Aquesta reunió es pot concretar el mateix dia de la sessió informativa, trucant-nos els matins de 10 a 14h al telèfon: 93 4415335 (ext. 24) o contactant-nos a aaltes@setem.org

INICI D'ACTIVITATS 
A  finals de març, SETEM comunicarà per e-mail la composició dels grups corresponents a cada Camp de Solidaritat. Les places són limitades!

CRITERIS DE PARTICIPACIÓ
Consulta aquí els criteris de participació als Camps de Solidaritat de SETEM Catalunya.

Amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

 

Foto: Camp de Solidaritat a Ghana.

Foto: Camp de Solidaritat a Bolívia

Foto: Camp de Solidaritat a Filipines.