Associa't!​

Vols formar part de SETEM? Implica’t i associa't! Si vols donar-nos el teu suport i el teu compromís, et convidem a fer-te sòcia de l’entitat.


Vols ajudar-nos a canviar el món? Per a nosaltres és molt important la teva col·laboració: a més d'afavorir la nostra independència, qualsevol adhesió en aquesta línia ens permet fer més i arribar més lluny en el nostre propòsit de construir un món més just i equilibrat.

Si t'associes a SETEM, et mantindrem puntualment informada de tot el que fem i podràs participar directament en les nostres campanyes, iniciatives i activitats que anem programant.


La quota mínima per fer-se sòcia és de 33€ euros trimestrals.

La suma d'esforços permet que duem a terme els Camps de Solidaritat, la Campanya Roba Neta, els ApS als instituts, la Campanya Electrònica Justa, Banca Armada... tot per sensibilitzar la ciutadania i treballar per un món millor!MOU-TE amb nosaltres i canviarem el món!

[[[["field56","equal_to","11"],["field56","equal_to","33"]],[["set_value",null,"33",null,"field35"]],"or"],[[["field34","equal_to","2"]],[["hide_fields","field37,field38"],["show_fields","field33"]],"and"],[[["field34","equal_to","1"]],[["hide_fields","field33"],["show_fields","field37,field38"]],"and"],[[["field41","equal_to","1"]],[["hide_fields","field49"],["show_fields","field50"]],"and"],[[["field41","not_equal_to","1"]],[["show_fields","field49"],["hide_fields","field50"]],"and"],[[["field56","equal_to","11"]],[["show_fields","field35"]],"and"],[[["field56","not_equal_to","11"]],[["hide_fields","field35"]],"and"]]
1 Dades Personals
2 Dades de pagament
3 Confirmació
reCaptcha v3
La teva col·laboració

La quota mínima per fer-se sòcia és de 33€ euros trimestrals. La suma d'esforços permet que duem a terme els Camps de Solidaritat, la Campanya Roba Neta, els ApS als instituts, la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica i presència a altres fires,, entre altres activitats de SETEM. Això ens permet sensibilitzar la ciutadania i treballar per un món més just.

Informació sobre la teva contribució
ItemsQtyTotal
Item[field1][field1*field2]
Subscripció trimestral de [field35]€. A continuació et reenviarem al web de Paypal per confirar la suscripció.
Com ens has conegut?
Acceptació
No
Accepto rebre informació de SETEM
keyboard_arrow_leftAnterior
Siguientekeyboard_arrow_right