Mou-te i canviarem el món

Aprenentatge i servei

Fa anys que desenvolupem a diferents instituts de Barcelona un projecte d’ApS (Aprenentatge i Servei) de l’economia solidària que combina el treball dels missatges principals de les nostres campanyes amb un servei comunitari final.

Fruit de la Covid19, de moment, es tracta d’una formació virtual. Hem reestructurat format i continguts i hem preparat un moodle com a repositori de materials i espai d’interacció amb l’alumnat.

Com a novetat, en la darrera edició, s’han introduït els darrers materials creats des de la campanya de Sobirania Alimentària amb el suport d’un grup d’ex campistes sobre l’acaparament de terres de Guatemala.

A més, es tractaran les injustícies del sistema capitalista des d’altres perspectives i sectors específics, i es proposarà el mapa col·laboratiu Pam a Pam com a eina útil per trobar alternatives per al nostre consum.

En la darrera edició (fins gener 2021), cinc grups van seguir el curs: tres grups de 3r d’ESO de l’IES Milà i Fontanals (Raval), un altre de 3r de la cooperativa de mestres Escola Guinardó i un de 4t d’ESO de l’IES Les Corts. Ja sabeu doncs que podeu gaudir d’aquest projecte, emportant-vos un munt d’aprenentatges enriquidors!

¡Entre totes tot!

Inscriu-te en el nostre butlletí i comença a viure amb una solidaritat activa.​

Entre totes, tot!

Uneix-te a Setem per a ser partícip de les nostres campanyes i iniciatives. Construïm un món més just!

X