Campanyes

L’objectiu de les campanyes de SETEM Catalunya és combatre les injustícies inherents al capitalisme globalitzat i contribuir a construir un model econòmic que posi les persones i la vida al centre.

Les accions que s’inclouen en els nostres projectes són:

• Comunicació per la transformació social
• Mobilització social
• Incidència política i empresarial
• Cooperació amb organitzacions de defensa dels drets humans al nord i al sud
• Articulació i enfortiment de l’economia social i solidària
• Promoció del consum responsable i la compra pública socialment responsable.

Les nostres campanyes

Roba Neta

La Campaña Ropa Limpia (CRL) es una red internacional de ONG, sindicatos y organizaciones de personas consumidoras que trabaja para mejorar las condiciones de las trabajadoras y los trabajadores de la industria global de la confección.

Leer Más

Electrònica Justa

La Campanya Electrònica Justa denuncia les vulneracions ambientals i laborals inherents a la indústria electrònica actual, i visibilitza i enforteix les alternatives existents en el marc de la Sobirania Tecnològica.

Leer Más

Banca Armada

Una iniciativa impulsada per l’aliança de diverses entitats que va néixer per denunciar públicament les institucions bancàries que financen la indústria militar, amb l’objectiu de sensibilitzar i exigir unes polítiques ètiques i responsables socialment.

Leer Más

Sobirania Alimentària

Denuncia les injustícies i la insostenibilitat del sistema agroalimentari global i visibilitza i enforteix les alternatives existents en el marc de la Sobirania alimentària i l’Economia Social i Solidària.

Leer Más