Campanyes

L’objectiu de les campanyes de SETEM Catalunya és combatre les injustícies inherents al capitalisme globalitzat i contribuir a construir un model econòmic que posi les persones i la vida al centre.

Les accions que s’inclouen en els nostres projectes són:

• Comunicació per la transformació social
• Mobilització social
• Incidència política i empresarial
• Cooperació amb organitzacions de defensa dels drets humans al nord i al sud
• Articulació i enfortiment de l’economia social i solidària
• Promoció del consum responsable i la compra pública socialment responsable.

Les nostres campanyes

ropa-limpia

Roba Neta

La Campaña Ropa Limpia (CRL) es una red internacional de ONG, sindicatos y organizaciones de personas consumidoras que trabaja para mejorar las condiciones de las trabajadoras y los trabajadores de la industria global de la confección.
electronica-justa

Electrònica Justa

La Campanya Electrònica Justa denuncia les vulneracions ambientals i laborals inherents a la indústria electrònica actual, i visibilitza i enforteix les alternatives existents en el marc de la Sobirania Tecnològica.
ARMADA 1

Banca Armada

Una iniciativa impulsada per l’aliança de diverses entitats que va néixer per denunciar públicament les institucions bancàries que financen la indústria militar, amb l’objectiu de sensibilitzar i exigir unes polítiques ètiques i responsables socialment.
soberania-alimentaria

Sobirania Alimentària

Denuncia les injustícies i la insostenibilitat del sistema agroalimentari global i visibilitza i enforteix les alternatives existents en el marc de la Sobirania alimentària i l'Economia Social i Solidària.