Torna l’ApS de l’economia solidària

27 octubre 2020

Aquest mes ha començat un nou projecte ApS (Aprenentatge i Servei) de l’economia solidària, un projecte que portem anys desenvolupant a diferents instituts de Barcelona i que combina el treball dels missatges principals de les nostres campanyes amb un servei comunitari final.

Aquesta vegada (com tantes altres coses fruit de la Covid19) es tracta d’una formació virtual. Hem reestructurat format i continguts i hem preparat un moodle com a repositori de materials i espai d’interacció amb l’alumnat.

Com a novetat, en aquesta edició, s’han introduït els darrers materials creats des de la campanya de Sobirania Alimentària amb el suport d’un grup d’excampistes sobre l’acaparament de terres de Guatemala. A més, es tractaran les injustícies del sistema capitalista des d’altres perspectives i sectors específics, i es proposarà el mapa col·laboratiu Pam a Pam com a eina útil per trobar alternatives per al nostre consum.

En aquests moments, cinc grups estan seguint el curs: tres grups de 3r d’ESO de l’IES Milà i Fontanals (Raval), un altre de 3r de la cooperativa de mestres Escola Guinardó i un de 4t d’ESO de l’IES Les Corts.

Molta sort a totes, esperem que gaudiu d’aquest projecte i us emporteu un munt d’aprenentatges enriquidors!

¡Entre totes tot!

Inscriu-te en el nostre butlletí i comença a viure amb una solidaritat activa.​

Entre totes, tot!

Uneix-te a Setem per a ser partícip de les nostres campanyes i iniciatives. Construïm un món més just!

X