Mou-te i canviarem el món

Presentem l’estudi ‘Els impactes econòmics, ambientals i socials en la gestió dels menjadors de les universitats públiques a Barcelona’

2 Juliol 2021

OPCIONS i SETEM han realitzat conjuntament un estudi sobre els impactes econòmics, socials i ambientals en la gestió dels menjadors a universitats públiques de Barcelona. 

L’estudi, finançat per l’Ajuntament de Barcelona, pretén identificar els vincles existents entre els processos de compra i contractació pública, i els impactes negatius quant a drets humans, ambientals i socials associats a la restauració.

Per assolir l’objectiu de la recerca, s’ha aplicat l’ISO-26000, referent internacional de responsabilitat social, a quatre licitacions d’universitats públiques (UPF, UPC, UB, UAB), així com a tres productes de consum habituals en concret (plàtan, tonyina, i sucre).

Si voleu consultar el resum executiu, el podeu trobar tant en català com castellà. Si voleu entrar en detall, podeu consultar l’estudi complet, només disponible en català.

Informe complet

Resum executiu en català

Resum executiu en castellà

Finalment, volem agrair a totes aquelles persones, entitats i administracions que durant aquests mesos han col·laborat i ajudat a tirar endavant aquesta recerca. 

SETEM i OPCIONS

¡Entre totes tot!

Inscriu-te en el nostre butlletí i comença a viure amb una solidaritat activa.​

Entre totes, tot!

Uneix-te a Setem per a ser partícip de les nostres campanyes i iniciatives. Construïm un món més just!

X