Participem amb ARTistLOVE a TIANART

18 noviembre 2020

El pròxim divendres participarem, conjuntament amb l’associació ARTistLOVE, al Festival de Murals Tianart, que organitza l’Ajuntament de Tiana (Maresme). L’objectiu del concurs és promoure l’art al carrer i difondre i sensibilitzar la societat sobre els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

SETEM Catalunya hi participa amb ARTistLOVE Association, amb qui vam fer un conveni de col·laboració per presentar-nos conjuntament al concurs. Les dues entitats tenim moltes coses en comú, però la principal és el nostre desig de transformar, denunciar i sensibilitzar sobre les desigualtats que hi ha al món.

És per això que l’ODS que vam escollir com a inspiració per al mural és el número dotze: Producció i consum responsable, ja que és l’eix vertebrador de la missió de SETEM. Les campanyes que duem a terme: Sobirania Alimentària, Electrònica Justa, Roba Neta, Banca Armada, Camps de Solidaritat… estan encarades a conscienciar la nostra societat sobre el model de consum que tenim, i com les nostres accions repercuteixen als països del Sud Global (en l’àmbit de vulneracions de drets laborals, d’espoli de recursos naturals, d’acaparament de terres, de foment de conflictes armats…).

Us informarem ben aviat del resultat!

¡Entre totes tot!

Inscriu-te en el nostre butlletí i comença a viure amb una solidaritat activa.​

Entre totes, tot!

Uneix-te a Setem per a ser partícip de les nostres campanyes i iniciatives. Construïm un món més just!

X