Banca Armada prepara una Web App de la campanya

20 enero 2021

El pròxim 4 de febrer es presentarà públicament la nova Web App de la campanya Banca Armada, que calcularà ‘l’emprempta en armes” des d’una mirada crítica als hàbits de consum que, d’alguna forma, influencien els conflictes armats.

La nova eina digital és un projecte de SETEM País Valencià, conjuntament amb la Fundació Novessendes i compta amb el suport del Centre Delàs. Les tres entitats la van donar a conèixer en el marc del III Seminari de Banca Armada, que es va celebrar amb totes les associacions que formem part de la campanya el passat 17 de desembre, i de forma virtual. 

A la trobada, l’associació FETS-Finançament Ètic i Solidari també va presentar el nou  Protocol de municipis lliures de Banca Armada, que vol sumar esforços perquè les administracions públiques fomentin l’ús de finances ètiques i es desvinculin dels bancs armats. 

Les companyes també van recordar que ja es pot consultar la informació actualitzada sobre despesa militar, comerç d’armes, indústria militar, finançament de les armes i forces armades a la renovada Base de Dades del Centre Delàs.
 

#NoBancaArmada

¡Entre totes tot!

Inscriu-te en el nostre butlletí i comença a viure amb una solidaritat activa.​

Entre totes, tot!

Uneix-te a Setem per a ser partícip de les nostres campanyes i iniciatives. Construïm un món més just!

X