Vols formar part de SETEM Girona?

17/02/2021

SETEM Catalunya

siguiente

El passat 11 de febrer vam fer una primera trobada telemàtica amb la base social de SETEM de les comarques de Girona. En aquesta trobada vam compartir la vinculació de cadascú/una amb l’entitat així com les motivacions per formar part de la delegació.

Des de la Junta Directiva es va recordar que històricament SETEM havia tingut delegacions a les 4 províncies catalanes, i que l’entitat aposta fermament per reviure-les arreu del territori. També va explicar que l’any 2020, com que no es van poder realitzar els Camps de Solidaritat a causa de la pandèmia, no hi va haver entrada de noves sòcies i voluntàries, i això accelera la necessitat i l’oportunitat d’activar la base social existent, així com fer crida i incloure les noves persones que es vulguin vincular a SETEM des del voluntariat, tot i no haver passat anteriorment per camps o per alguna altra campanya de l'associació.

Des de l’àrea de Mobilització i Voluntariat, es van repassar els diferents espais de participació que hi ha actualment a SETEM Catalunya. Es va destacar que cada campanya té opcions de voluntariat diferents segons les necessitats, i que una persona voluntària es pot vincular a través de diferents tasques: planificació i realització d’activitats i accions de mobilització, disseny gràfic, disseny web, suport a tasques d’administració, traduccions, correcció de català, difusió de continguts... i tot allò que cadascú/una vulgui i pugui aportar.

Les persones participants es van mostrar amb moltes ganes i motivació per activar la delegació de SETEM a Girona, cadascuna amb diferents situacions i disponibilitats horàries, però totes amb la voluntat de seguir el contacte iniciat i buscar més persones per sumar-se a la següent trobada.

Així que ja ho saps, si vius a les comarques gironines i tens ganes de visibilitzar i amplificar el missatge de SETEM, suma’t a la pròxima trobada telemàtica que farem a finals de març.

Escriu-nos a mobilitzacio@setem.org i te’n donarem més informació!