A les sòcies de SETEM, gràcies!

17/02/2021

SETEM Catalunya

siguiente

Sòcies, sabem que els temps actuals són molt complexes en molts sentits i volem agrair-vos el suport que doneu a SETEM formant-ne part. Les sòcies de SETEM sou el motor que sosté la feina de l’entitat i us necessitem per seguir sent un altaveu de denúncia d'injustícies i treballant per construir un món més just i solidari! Ajuda’ns a créixer per a fer-nos més fortes i seguir lluitant juntes. 

Essent sòcia de SETEM estàs:

Contribuint a promoure un sistema econòmic i social just i solidari a través de l'educació i la sensibilització a la societat sobre injustícies globals del sistema patriarcal-capitalista i la promoció de models alternatius. 

Ajudant a combatre la impunitat corporativa i els abusos laborals en cadenes de subministrament globals en la indústria del tèxtil, l’electrònica i l’agroalimentària.

Promovent la cultura de pau a través de la denúncia de les inversions dels bancs en empreses d’armament i el foment d’una banca ètica.

Formant part d’una entitat pionera en la promoció efectiva d’una compra pública més responsable a Catalunya, així com en la supervisió de la defensa dels Drets Humans en les empreses que operen a Catalunya i/o que ofereixen servei a l’administració pública catalana. 

Participant d’una comunitat de persones que posen el seu granet de sorra per a fer d’aquest món un lloc més just i solidari. Idea: ser el cor de l’entitat, amb la implicació que cadascuna se senti capaç i vulgui donar. Tenir poder de mobilització col·lectiva en accions d’incidència política i empresarial.

Aportant opinió, veu i vot en espais de participació, voluntariat i de presa de decisions de l’entitat i formar part de les comissions de treball en l’àmbit del gènere i les cures, així com capacitat de creació, acció i revisió de manera conjunta amb voluntàries, activistes i treballadores de l’entitat. 

Ajudant a la realització de cursos de Formació de SETEM que pots gaudir de forma gratuïta o amb reducció de la quota i seguir generant consciències crítiques per transformar-nos i/per a transformar el món.

Al dia de l’actualitat de les campanyes de denúncia de SETEM i accedint a informes i material divulgatiu relacionat.  

Formant part i connectada amb una xarxa local, autonòmica, estatal i internacional d’entitats amb valors afins. 

Agraïm que siguis part de SETEM i reiterem que les portes de la nostra organització estan obertes per tot allò que creguis pots aportar per a sumar (ho pots fer sempre adreçant-te a l’email mobilitzacio@setem.org).

Ajuda’ns a fer créixer la comunitat SETEM!