20 anys de Som Comerç Just i Banca Ètica a Tarragona

07/05/2021

SETEM Catalunya

siguiente

 

La Xarxa d'Entitats Som Comerç Just i Banca Ètica de Tarragona fa 20 anys! I per celebrar-ho, hem preparat un programa d'activitats del 8 al 29 de maig que no et pots perdre! Canvia el teu consum i comença a canviar el món!
Integrada per Enginyeria Sense Fronteres, Fundació Vicente Ferrer, Mans Unides, Oxfam Intermón, Una finestra al món, Xarxa Eco, Comitè Óscar Romero, AICEC-ADICAE i  SETEM Catalunya, La Xarxa d'Entitats segueix difonent i sensibilitzant la ciutadania en relació amb els impactes negatius del consum, en clau de Comerç Just i Finances Ètiques. 
Comptem amb el suport del Departament de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona i de la Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques.
Per aquest mes de maig hem preparat un seguit d'activitats presencials i en línia. Aquests esdeveniments culminaran amb la celebració dels 20 anys de forma presencial a Tarragona.

Aquestes són les activitats previstes:
    
. Dissabte 8 de maig – penjada de la pancarta de Som Comerç Just i Banca Ètica al balcó de l'Ajuntament de Tarragona.

. Divendres 14 de maig – Presentació dels actes previs i els 20 anys de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica de  Tarragona. (Antiga Audiència de Tarragona).
. Dijous 20 de maig - Activitat en línia: Desenvolupament de les comunitats gràcies al Comerç Just.

. Dimarts 25 de maig - Activitat en línia: Documental "Aigua tèrbola: el negoci d'Agbar a Mèxic".
. Dijous 27 de maig – Activitat en línia: Armes i drets humans al Sàhara Occidental: les complicitats entre el govern d'Espanya i el Regne del Marroc.

. Dissabte 29 de maig- FESTA DEL COMERÇ JUST I LA BANCA ÈTICA DE TARRAGONA – 20 ANYS. (Plaça Corsini de Tarragona).
 
Enllaç al programa aquí
#SomComerçJustTarragona #JoTrioComerçJust
Canvia el teu consum i comença a canviar el món!