Noves activitats de SETEM a la III Fira de Consum Responsable

04/12/2017

SETEM Catalunya

siguiente

 

Aquest mes de desembre i en el marc de la III Fira de Consum Responsable organitzada pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i de Consum de l’Ajuntament de Barcelona, organizem diferents activitats a Plaça Catalunya (Barcelona) per demostrar que les alternatives al capitalisme són un fet.

III MERCAT DE CALÇAT SOSTENIBLE

Enguany, tornem amb la 3a edició del Mercat de Calçat sostenible! Volem donar a conèixer les vulneracions de la indústria transnacional del calçat i a la vegada oferir alternatives de consum que responguin a criteris de proximitat, comercialització justa, consum responsable, ecologia i sostenibilitat, entre d’altres. En el mercat trobareu productes ecològics, producció local i artesania i segona mà. També podreu visitar l'exposició fotogràfica  de la campanya Canvia de sabates sobre els impactes socials i ambientals d’aquesta activitat. Si teniu calçat o roba i voleu allargar la seva vida amb la reutilització, podeu portar-la perquè hi haurà un contenidor de la cooperativa Roba Amiga

Agendeu la data: dimecres 27 de desembre d’10 h a 15 h

PARADETA DE SOM COMERÇ JUST I BANCA ÈTICA


A més, del divendres 22 de desembre al 4 de gener (exceptuant els dies festius) la campanya Som Comerç Just i Banca Ètica serà present a la Fira amb una parada on hi trobareu els productes més habituals del comerç just, així com cistelles i regals. També podràs informar-te sobre les diferents alternatives de la banca ètica i dels serveis que ofereix.

 

El dissabte 23, a la mateixa parada, es presentaran les dades de l’Informe del Comerç Just a l’Estat espanyol 2016, que il·lustra un increment notable de les vendes del sector.