Encetem nou projecte i consorci europeu: #MakeICTFair

30/11/2017

SETEM Catalunya

siguiente

Aquest mes de novembre la campanya d'electrònica està d'inauguració! Make ICT Fair és un nou projecte amb finançament de la Unió Europea per a tres anys en què tindrem el privilegi de col·laborar amb 10 organitzacions més d'arreu de la Unió Europea. El programa DEAR de EuropeAid torna a finançar la nostra campanya d'electrònica aquest cop amb més de 3 milions d'euros d'aquí a octubre de 2020 per al consorci.
Entre les organitzacions sòcies hi ha Electronics Watch, la fundació independent de monitoratge de les condicions de treball a les fàbriques per al sector públic que vam contribuir a crear en el darrer projecte europeu.
Les entitats del consorci, una bona part companyes de la xarxa Good Electronics, són expertes ja sigui en drets laborals i seguretat a la manufactura o en les reivindicacions de les comunitats afectades per la mineria que en proporciona la matèria primera. Les línies estratègiques en què col.laborarem són la campanya pública, la recerca, la incidència política i la compra pública.
Sumem esforços així per a la protecció dels drets humans a la indústria global de l'electrònica.
Podeu seguir l'activitat pública del projecte a través de l'etiqueta #MakeICTFair.