Aleyda Mestres

21/07/2011

SETEM Federación

“L’experiència em va donar energies per lluitar per un món millor, perquè quan ho vius amb el cor és quan realment et pots involucrar.

El Camp que vaig realitzar a Hondures va canviar la meva manera de veure les coses, ja que encara que conegués les campanyes solidaries per acabar amb les desigualtats, l’experiència em va apropar més a la realitat d’aquell país, perquè quan la vius de primera mà és quan l’entens realment. Em va impactar la manera de viure de la gent de les comunitats. Viure aquella experiència diària amb les famílies m’ha ajudat a formar la persona que sóc ara, a nivell personal no sóc la mateixa.

Em va fer canviar la manera d’avaluar les coses, vaig valorar molt més el que tenia aquí i em va ajudar a no tenir tants prejudicis, a tenir una mentalitat més oberta. Vaig veure la manera de treballar de les ONG del Sud, i em va fer adonar dels desastres que a vegades s’arriben a fer per no tenir en compte les necessitats reals de la gent d’allà."

Aleyda Mestres, participant als Camps de Solidaritat L’Aleyda té 31 anys i actualment resideix a Anglaterra on treballa de farmacèutica. Té una filla i una altra en camí. Ha fet estudis d’educació social. Va realitzar quatre camps: l’any 2001 a Hondures,el 2002 a Moçambic, el 2003 a Dominicana i el 2005 com a coordinadora a Mèxic.