Passa a un altre nivell d'acció i implicació i associa't a SETEM!

Si creus que hem de "ajudar" als pobres, no som la teva ONG. Si creus que enviant aliments i fent pous els arreglem la vida, no som la teva ONG. Si creus que el que necessiten és els nostres diners per tenir una vida digna, no som la teva ONG. Si creus que podem canviar les regles del joc perquè les poblacions més desfavorides tinguin l'oportunitat de desenvolupar la seva pròpia existència de la manera que vulguin, llavors sí que som la teva ONG. Perquè creiem que els pobres no ho són per incapacitat sinó per injustícia, perquè creiem que no els hem d'ensenyar a pescar perquè ja saben, perquè creiem que no necessiten ajuda sinó tan sols que no els robem ...

Si vols brindar teu suport amb un compromís una mica més gran et convidem a que valors la possibilitat de fer-te soci / a. Per a nosaltres és molt important la teva col·laboració, ja que a més d'afavorir la nostra independència, qualsevol adhesió en aquesta línia ens permet fer més i arribar més lluny en el nostre propòsit de construir un món més just i equilibrat.

Si t'associes a SETEM, et mantindrem puntualment informat de tota la nostra actualitat i et farem directament partícip de les diferents campanyes, iniciatives i activitats que es vagin programant.

Vull ser soci/a de:

SETEM Andalucía
SETEM Aragón

SETEM Castilla-La Mancha

SETEM Catalunya

SETEM Comunitat Valenciana

SETEM Euskadi

SETEM Extremadura

SETEM Galicia

SETEM La Rioja

SETEM Madrid

SETEM Navarra

spain map