Aquí trobaràs les nostres darreres publicacions i la revista SETEM.

 • 01/06/2012

  Informe 'Inversions que són la bomba. Negocis de la banca amb empreses espanyoles d'armament'

  Sobre els negocis de la banca i les empreses d'armes espanyoles. L'informe de la campanya Banca Neta de la Federació SETEM confirma que 42 entitats financeres estan relacionada financera i econòmicament en 30 empreses espanyoles fabricants de material armamentístic i militar com vaixells de guerra, avions de combat, míssils, bombes i munició.

  Veure Document | Mida 3.5 MB

 • 12/01/2012

  La moda espanyola a Tànger: treball i supervivència de les obreres de la confecció

  La Campanya Roba Neta, coordinada a nivell estatal per SETEM, ha presentat aquesta investigació que analitza les condicions de vida i treball precàries que pateixen les treballadores en tallers tèxtils de Tànger que són proveïdors de grans marques internacionals. La investigació s’ha realitzat a partir de les vivències de 118 obreres, amb la col·laboració de l’Associació Attawassol. En castellà.

  Veure Document | Mida 2.7 MB

 • 12/12/2011

  Revista SETEM 20

  Monogràfic sobre comerç internacional
  Nova revista SETEM que analitza les injustícies del sistema de comerç internacional i presenta propostes d'alternatives, com és el Comerç Just. Compta amb un cara cara entre Beatriz Sant Agapito Olivares (Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç) i Ivan Forero (Justícia per Colòmbia) i article d'opinió de Cèsar August Quintero (Penca-Colòmbia), entre d'altres.

  Veure Document | Mida 3.5 MB

 • 23/09/2011

  Made in Morocco. Producció de roba per a les administracions públiques. Traçabilitat i garanties.

  Marroc s’ha convertit en un important centre de costura i confecció per al mercat europeu. En les zones industrials de Rabat, Tànger i Casablanca es fabrica roba per a tot tipus d’empreses europees en condicions de treball insalubres. Amb aquest informe hem tractat de traçar l’origen de la roba comprada per un grup d’administracions públiques de l'estat espanyol. Informe realitzat per la Campanya Roba Neta i el projecte NetWorkWear de Compra Pública Ètica. Disponible en castellà i anglès.

  Veure Document | Mida 2.6 MB

 • 21/06/2011

  Toca les tecles justes. Guia per a la compra pública sostenible d'ordinadors

  La guia ofereix orientació pràctica per a que les administracions públiques incorporin criteris de sostenibilitat en totes les fases d'un concurs públic, amb especial èmfasi en els criteris socials. La guia es publica com a part de la campanya ProcureITFair finançada per la Unió Europea i liderada per l'ONG alemanya Weed al costat d'altres ONG de desenvolupament de diferents països, com SETEM.

  Veure Document | Mida 1.2 MB