Consulta aquí les darreres notes de premsa.

 

Per contactar amb Comunicació, escriu-nos a comunicacio@setem.org o truca'ns al 934415335 ext. 103.

Notes de premsa

 • 08/05/2014

  33 municipis catalans celebren, un any més, que sí hi ha alternatives

  La 15a edició de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica se celebrarà a 33 municipis catalans al voltant del 10 de maig, coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just. Sota el lema “Desmarca’t, hi ha alternatives”, la Festa arriba un any més per mostrar les alternatives actuals, animant a la ciutadania a festejar que existeix el Comerç Just, un comerç que enriqueix a tothom qui juga el partit i que estableix unes regles del joc justes, que hi ha una Banca Ètica que ens permet ser coherents amb els nostres valors i principis i que estem construint plegades una Economia Social i Solidària.

  Veure Document | Mida 1.6 MB

 • 24/04/2014

  Rana Plaza, un año después: las víctimas siguen esperando el pago total de las indemnizaciones

  En el aniversario del derrumbamiento del Rana Plaza, las marcas que producían en el edificio no han aportado los fondos necesarios para garantizar que todas las personas supervivientes y las familias de las 1.138 personas que murieron en el peor accidente industrial de la historia de la industria textil reciban los pagos suficientes como para cubrir la pérdida de ingresos y los gastos médicos provocados por esta desgracia. 

   

  Veure Document | Mida 142.0 KB

 • 31/03/2014

  Informe 'Salaris Dignes': Les marques encara estan molt lluny de garantir un salari digne

  La Campanya Roba Neta publica "Salaris Dignes", un estudi en profunditat sobre el que estan fent 50 de les marques més importants d'Europa, entre elles tres espanyoles (Desigual, Mango i Inditex) per garantir que les treballadores que elaboren les peces que venen rebin un salari digne.

  Veure Document | Mida 241.9 KB

 • 19/03/2014

  Benetton, prou ja de falses promeses!

  Una investigació revela que Benetton no va proporcionar la llista completa dels seus proveïdors a Bangla Desh al "Acord sobre Seguretat en la Construcció d'Edificis i de Sistemes contra incendis en Bangla Desh". La Campanya Roba Neta li reclama a la marca que pagui 5 milions de dòlars per indemnitzar les víctimes de Rana Plaza. Nota de Premsa en castellà.

  Veure Document | Mida 123.0 KB

 • 14/03/2014

  Exigim compromisos en favor de la cultura de pau a la Junta d'Accionistes del BBVA

  El Centre Delàs d'Estudis per la Pau de Justícia i Pau, l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG), el col·lectiu RETS (Respostes a les Empreses Transnacionals) i SETEM, entitats que impulsen la Campanya BBVA sense Armes, participaran un cop més a la Junta d'Accionistes del BBVA que tindrà lloc a Bilbao el divendres 14 de març, gràcies a la delegació de quasi bé 300.000 accions.

  Veure Document | Mida 772.4 KB