Consulta aquí les darreres notes de premsa.

 

Per contactar amb Comunicació, escriu-nos a comunicacio@setem.org o truca'ns al 934415335 ext. 103.

Notes de premsa

 • 12/01/2012

  Part de la moda espanyola es fabrica a Tànger sota condicions d’explotació laboral

  La Campanya Roba Neta, coordinada a nivell estatal per SETEM, ha presentat la investigació “La moda espanyola a Tànger: treball i supervivència de les obreres de la confecció” que analitza les condicions de vida i treball precàries que pateixen les treballadores en tallers tèxtils de Tànger que són proveïdors de grans marques internacionals. La investigació s’ha realitzat a partir de les vivències de 118 obreres, amb la col·laboració de l’Associació Attawassol.

  Veure Document | Mida 124.6 KB

 • 06/10/2011

  Informe 'Made in Morocco': L'administració pública catalana desconeix si compra roba fabricada sota explotació laboral

  SETEM Catalunya ha publicat l'informe 'Made in Morocco: Producció de roba per a les administracions públiques. Traçabilitat i garanties' que analitza l'origen de la roba comprada per un grup d'administracions públiques a la zona de Tànger. La publicació conclou que els compradors públics desconeixen com i on es fabrica la roba.

  Veure Document | Mida 201.2 KB

 • 25/07/2011

  Els Camps de Solidaritat celebren el vintè aniversari amb 150 participants aquest estiu

  Els Camps de Solidaritat celebren el seu 20è aniversari apropant la realitat dels països del Sud a la ciutadania catalana. Aquest estiu 2011, SETEM portarà 150 participants a un total de 24 Camps de Solidaritat repartits en 14 països d’Àfrica (Camerun, Senegal i Marroc), Àsia (Filipines i Índia) i Amèrica Llatina (Brasil, República Dominicana, El Salvador, Equador, Guatemala, Mèxic i Nicaragua).

  Veure Document | Mida 118.1 KB

 • 13/05/2011

  La 12a Festa del Comerç Just i la Banca Ètica se celebra a 81 municipos catalans

  Coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just, el 14 de maig, 81 municipis catalans celebraran la 12a Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Amb el lema "Prou explotació, tria comerç just; prou especulació, tria banca ètica", la Festa vol potenciar el coneixement dels valors i les propostes del Comerç Just i les finances ètiques entre la població catalana com alternatives reals a l’actual model econòmic que ens ha portat a la crisi.

  Veure Document | Mida 530.7 KB

 • 04/05/2011

  Llancem la campanya "BANCA NETA" que mostra els vincles dels bancs espanyols amb fabricants d'armes controvertides

  SETEM ha confirmat en la presentació de la seva nova campanya "Banca Neta", que les bombes de dispersió MAT-120 fabricades per l'empresa espanyola Instalaza AL 2007 i usades per Gadafi per bombardejar Misrata a Líbia, van ser finançades per almenys 8 bancs espanyols: Cajalón (grup Caja Rural), Caja España, Caja Mediterráneo, Bankinter, Ibercaja, Banco Popular, Banc Sabadell i La Caixa.

  Veure Document | Mida 279.9 KB