Consulta aquí les darreres notes de premsa.

 

Per contactar amb Comunicació, escriu-nos a comunicacio@setem.org o truca'ns al 934415335 ext. 103.

Notes de premsa

 • 19/04/2012

  “Texans mortals”: Les marques de moda segueixen utilitzant el Sandblasting a les fàbriques de Bangladesh

  La Campanya Roba Neta, coordinava a nivell estatal per SETEM, presenta el nou informe “Texans mortals” que demostra que a les fàbriques de Bangladesh que produeixen roba per a l’exportació al mercat europeu es continua utilitzant la tècnica del sandblasting, posant en greu perill la vida de les persones treballadores que s’exposen a contraure greus malalties pulmonars, entre elles silicosis. 

  Veure Document | Mida 275.5 KB

 • 30/03/2012

  El Banc Santander ocupa la segona posició en el rànquing de la banca armada espanyola

  SETEM, el Centre Delàs d'Estudis per la Pau de Justícia i Pau i l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG), representants de la campanya "Banc Santander sense armes" denuncien a la Junta d'Accionistes del Banc Santander que aquest banc és la segona entitat financera espanyola que més inverteix en el sector armamentístic i que la seva política corporativa de drets humans i de responsabilitat social és incoherent amb les seves activitats reals.

  Veure Document | Mida 234.3 KB

 • 29/02/2012

  Últimes places per als Camps de Solidaritat 2012

  Els Camps de Solidaritat de SETEM Catalunya ofereixen la possibilitat de conèixer de primera mà la realitat quotidiana de 23 destinacions d’Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia. Encara queden algunes places disponibles per a l’estiu 2012. SETEM Catalunya ofereix aquests dies la possibilitat d’accedir als últims llocs per als propers Camps de Solidaritat.

   

  Veure Document | Mida 43.8 KB

 • 12/01/2012

  Part de la moda espanyola es fabrica a Tànger sota condicions d’explotació laboral

  La Campanya Roba Neta, coordinada a nivell estatal per SETEM, ha presentat la investigació “La moda espanyola a Tànger: treball i supervivència de les obreres de la confecció” que analitza les condicions de vida i treball precàries que pateixen les treballadores en tallers tèxtils de Tànger que són proveïdors de grans marques internacionals. La investigació s’ha realitzat a partir de les vivències de 118 obreres, amb la col·laboració de l’Associació Attawassol.

  Veure Document | Mida 124.6 KB

 • 06/10/2011

  Informe 'Made in Morocco': L'administració pública catalana desconeix si compra roba fabricada sota explotació laboral

  SETEM Catalunya ha publicat l'informe 'Made in Morocco: Producció de roba per a les administracions públiques. Traçabilitat i garanties' que analitza l'origen de la roba comprada per un grup d'administracions públiques a la zona de Tànger. La publicació conclou que els compradors públics desconeixen com i on es fabrica la roba.

  Veure Document | Mida 201.2 KB