Consulta aquí les darreres notes de premsa.

 

Per contactar amb Comunicació, escriu-nos a comunicacio@setem.org o truca'ns al 934415335 ext. 103.

Notes de premsa

 • 14/03/2013

  La campanya "BBVA sense armes" exigeix compromisos a favor de la cultura de pau a la Junta d'Accionistes del banc

  El Centre Delàs d'Estudis per la Pau, l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG), i SETEM, entitats que impulsen la Campanya BBVA sense Armes, participaran un cop més a la Junta d'Accionistes del BBVA que tindrà lloc a Bilbao el divendres 15 de març, gràcies a la delegació de més de 300.000 accions.

   

  Veure Document | Mida 87.3 KB

 • 30/01/2013

  La Campanya roba Neta torna a exigir responsabilitats a les marques després d'una nova tragèdia a Bangladesh

  La fàbrica de Bangla Desh incendiada dissabte passat produïa per Bershka i Lefties (de grup Inditex) i altres marques internacionals. Set treballadores van morir, quatre d'elles noies de tan sols 17 anys. Nota de Premsa en castellà.

  Veure Document | Mida 93.5 KB

 • 04/07/2012

  Milers d’experiències d’èxit d’Economia Social i Solidària a tot el món demostren que una altra economia és possible

  En motiu de l’Any del Cooperativisme i del proper Dia Mundial de les Cooperatives, SETEM presenta la nova publicació ‘Mirades globals per a una altra economia’ que analitza a fons la proposta de l’Economia Social i Solidària i mostra 15 experiències d’èxit a l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Estat Espanyol.

  Veure Document | Mida 453.5 KB

 • 01/06/2012

  Els bancs espanyols han invertit més de mil milions d’euros en el sector armamentístic espanyol

  "Inversions que són la bomba", nou informe sobre els negocis de la banca i les empreses d'armes espanyoles. Es confirma que 42 entitats financeres estan relacionada financera i econòmicament en 30 empreses espanyoles fabricants de material armamentístic i militar com vaixells de guerra, avions de combat, míssils, bombes i munició.

  Veure Document | Mida 420.8 KB

 • 11/05/2012

  La banca ètica creix un 54% a l'Estat espanyol el 2011

  Coincidint amb el Dia Internacional del Comerç Just, el 12 de maig, 35 municipis catalans celebraran la 13a Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. Amb el lema "És just el que necessitem", la Festa vol potenciar el coneixement dels valors i les propostes del Comerç Just i les finances ètiques entre la població catalana com a les opcions més necessàries que mai en el context que ens envolta.

  Veure Document | Mida 591.7 KB