Consulta aquí les darreres notes de premsa.

 

Per contactar amb Comunicació, escriu-nos a comunicacio@setem.org o truca'ns al 934415335 ext. 103.

Notes de premsa

 • 19/03/2014

  Benetton, prou ja de falses promeses!

  Una investigació revela que Benetton no va proporcionar la llista completa dels seus proveïdors a Bangla Desh al "Acord sobre Seguretat en la Construcció d'Edificis i de Sistemes contra incendis en Bangla Desh". La Campanya Roba Neta li reclama a la marca que pagui 5 milions de dòlars per indemnitzar les víctimes de Rana Plaza. Nota de Premsa en castellà.

  Veure Document | Mida 123.0 KB

 • 14/03/2014

  Exigim compromisos en favor de la cultura de pau a la Junta d'Accionistes del BBVA

  El Centre Delàs d'Estudis per la Pau de Justícia i Pau, l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG), el col·lectiu RETS (Respostes a les Empreses Transnacionals) i SETEM, entitats que impulsen la Campanya BBVA sense Armes, participaran un cop més a la Junta d'Accionistes del BBVA que tindrà lloc a Bilbao el divendres 14 de març, gràcies a la delegació de quasi bé 300.000 accions.

  Veure Document | Mida 772.4 KB

 • 05/11/2013

  El preu real dels productes electrònics: Explotació laboral a les fàbriques proveïdores de Dell a la Xina

  SETEM presenta el nou estudi 'Electrònica Low Cost' sobre violació de drets laborals en quatre fàbriques que produeixen per a la multinacional Dell a la Xina. Fins a 74 hores laborals setmanals, hores extres obligatòries, exposició a gasos tòxics, salari inferior al mínim i viure en dormitoris massificats, aquesta és la realitat del personal de les fàbriques.

   

  Veure Document | Mida 108.6 KB

 • 09/07/2013

  S'anuncia el plan per aplicar el programa de l'Acord sobre seguretat contra incendis i en els edificis en el sector de la roba a Bangladesh

  Aquest acord pioner és un contracte vinculant entre 70 marques i minoristes de peces de vestir, sindicats internacionals i locals, organitzacions no governamentals i la xarxa Campanya Roba Neta. El seu objectiu és garantir una millora sostenible de les condicions de treball en la indústria de la confecció a Bangladesh. Entrarà en vigor en 45 dies (Nota en castellà).

  Veure Document | Mida 97.7 KB

 • 09/05/2013

  La Banca Ètica torna a créixer a prop d'un 60% en estalvi i prop d’un 20% en préstecs durant el 2012

  Son dades de les conclusions del Baròmetre Estatal de les Finances Ètiques, presentat en el marc de la XIV Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2013, que es celebra a 31 municipis catalans al voltant de l'11 de maig, coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just.

  Veure Document | Mida 184.1 KB