El 27 i 28 de febrer al Pati Manning (c/Montalegre núm. 7, Barcelona), coincidint amb el Mobile World Congress, arriba la tercera edició del congrés alternatiu de l'electrònica, un espai de trobada i de reflexió ciutadana per plantejar un model electrònic just.

Consulta el programa complet del Mobile Social Congress 2018: taules rodones, tallers, entrevistes Restart Party (inscriu-t'hi!) i molt més!

Pots apuntar-te també a l'esdeveniment de Facebook del MSC 2018.

**ENTRADA LLIURE. NOMÉS CAL INSCRIPCIÓ A LA RESTART PARTY**

Aviat més informació!

 

 

EDICIÓ 2017

Consulta el programa complet del Mobile Social Congress: taules rodones, projeccions de documentals, tallers, Restart Party (inscriu-t'hi!) i DJ de música lliure i el dossier amb més informació detallada.

ESPOT PROMOCIONAL.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: dilluns 27 acció de carrer a les portes de l'MWC i dimarts 28 a les 11h roda de premsa a l'Auditori del Pati Manning.

MANIFEST 2017.

Amb la col·laboració de la Teixidora.net, prendrem apunts col·lectivament de tots els continguts del congrés. Trobareu els pads aquí.

Pots venir-hi en bicicleta: disposem de pàrquing vigilat i gratuït amb Cyclolock!

Durant el congrés, tractarem 6 temàtiques estructurades en dos eixos: els impactes al Sud Global de l’activitat lligada a les cadenes de subministrament i al cicle de vida de l’electrònica i les alternatives a les estructures monopolístiques i privatives de les telecomunicacions i la sobirania tecnològica. Us deixem una infografia de cadascun dels temes que s'exposaran en panels amb la participació de persones expertes:

Extracció perillosa de minerals a l'RD Congo.
Vulneracions de drets laborals a les fàbriques.
Obsolescència programada i abocadors de residus.
Oligopolis empresarials.
Programari lliure.
Procomú.

 

Entitats col·laboradores:

Africaye, ASPERTIC, Amnistia Internacional Catalunya, Capa8,  Cyclolock, CooperAcció, Dimmons, El TEB, Electronics Watch, Enginyeria Sense Fronteres, eReuse.org – Circuit Pangea, Escola de Cultura de Pau UAB, Eticom-Som Connexió, eXo.cat, Fairphone, Free Knowledge Institute/Xarxa Comuns IoT: The Things Network Catalunya/ Digital DIY, Free Software Foundation Europe, Good Electronics, Grupo de Estudios Africanos, Guifinet, International Peace Information Service, Jamgo, Justícia i Pau, Lliga dels drets dels pobles, Programa UPC-Reutilitza, Restarters Barcelona, Softcatalà, Solidaritat Castelldefels Kasando, SOMO.