Alba Masegosa

04/12/2013

SETEM Camps de Solidaritat - Catalunya

Bolívia ha estat i serà un país sempre especial. El contrast entre la ciutat i els pobles indígenes, la força que tenen per lluitar pels seus drets i la visió d’esforç per viure la vida, és un dels tresors que t’enduràs quan arribes de nou a casa.

El camp de Bolívia, té un encant molt especial, ja que l’estada la fas en un internat i et despertes cada dia envoltada d’infants. Fa dos anys que estic estudiant en l’àmbit d’educació, i sempre m’ha agradat aprendre junt amb ells. La seva innocència i energia, t’ensenyen el món des d’una altra visió.

A Punutuma hem tingut la sort que tant l’escola com el col·legi ens han acollit amb els braços ben oberts, i ha estat un plaer poder haver fet l’acompanyament als infants i joves, fent que l’intercanvi de cultures hagi estat una experiència molt gratificant.”

Alba Masegosa, participant al Camp de Solidaritat 2013 a Yura (Bolívia)

L'Alba és estudiant de Pedagogia i monitora d’esplai amb nois d’entre 3 i 18 anys. Treballa com a professora amb nens que acaben d’arribar a Catalunya per fer-los conèixer la llengua. Quan va reunir suficients diners, va decidir participar a Camps de Solidaritat.