Eva Dallarès

03/12/2013

SETEM Camps de Solidaritat - Catalunya

“Considero que l’acolliment per part de la contrapart va estar molt bé, van fer una presentació oficial de tots els membres i van ser molt amables i acollidors. La meva família estava formada per Isidora, Rosendo i els seus set nets i em vaig sentir molt ben cuidada i acollida. Et donen el millor que tenen i t’inclouen en les seves activitats com un més de la família. La convivència em va servir per conèixer la realitat de fons d’El Salvador i entendre els seus punts forts i febles des de dins mateix.

Els punts forts del camp són la convivència amb les famílies, la gent d’allà i totes les històries que tenen per explicar-te, la festa en la qual jo vaig gaudir molt i les petites o a vegades no tant petites, aventures del dia a dia pel simple fet d’ésser en un país tant diferent.”

Eva Dallarès, participant al Camp de Solidaritat 2013 a El Salvador

Eva té 19 anys i estudia Biologia. Li encanta viatjar, conèixer nous llocs i cultures, cantar, aprendre, i sobretot els nens. Abans d’arribar a El Salvador estava totalment disposada a col·laborar en allò que es necessités.