Les inscripcions per als Camps de Solidaritat 2019 s'obriran el 22 de gener i es tancaran a principis d'abril. Les places són limitades, de manera que si tens clar que vols participar i alguna destinació de preferència, l'ideal és que vagis a una de les primeres sessions informatives i facis l'entrevista el més aviat possible.

PERÍODE D'INSCRIPCIÓ
El període d'inscripcions per participar als Camps de Solidaritat s'obrirà el proper 22 de gener de 2019 i romandrà obert fins a principis d'abril (places limitades).

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
- Tenir més de 18 anys.
- Disponibilitat per participar a les jornades formatives prèvies al viatge.
- Ser sòcia de SETEM (en cas de no ser-ho, podràs fer-te soci/a mínim durant l'any que dura l'activitat). 

QUÈ HAS DE FER SI ET VOLS INSCRIURE 

1) Assisteix a una sessió informativa per conèixer més a fons els programa de Camps i les condicions per participar-hi. Consulta les dates i les localitats aquí. 

2) Omple el formulari d'inscripció als Camps de SolidaritatÚnicament si has assistit prèviament a una sessió informativa.

3) Fes una entrevista personal. Després d’assistir a una sessió informativa i omplir el formulari d'inscripció, concertarem un dia i hora per a una entrevista personal. Aquesta reunió es pot concretar el mateix dia de la sessió informativa, trucant-nos els matins de 10 a 14h al telèfon: 93 4415335 (ext. 3) o contactant-nos a camps@setem.org 

INICI D'ACTIVITATS 
A  finals de març, SETEM comunicarà per e-mail la composició dels grups corresponents a cada Camp de Solidaritat. Les places són limitades!

CRITERIS DE PARTICIPACIÓ
Consulta aquí els criteris de participació als Camps de Solidaritat de SETEM Catalunya.

 

Foto: Camp de Solidaritat a Ghana.

Foto: Camp de Solidaritat a Bolívia

Foto: Camp de Solidaritat a Filipines.